ERBJUDANDE

Vi arbetar stenhårt för rätt erbjudande i konsultlivets alla olika delar och i grunden vilar vår digitala plattform. En mötesplats för konsulter, kunder och säljare. En plats som växer och utvecklas tillsammans med våra medlemmar. Förutom att du kan göra affärer under fliken Assignments så hittar du en hel del erbjudanden och möjligheter att låta ditt nätverk växa och nischas på cfinder. Och visste du att det är du som medlem som bestämmer vilka kurser, aktiviteter och medlemsförmåner vi ska ta fram? Du tipsar – vi fixar. Tillsammans skapar vi en mötesplats som anpassas efter medlemmarna och inte tvärtom.

Cfinder erbjuder dig som konsult och medlem:

Som ett resultat av att ni medlemmar har tipsat om vad ni vill se mer av i plattformen – så har vi efter riktigt givande dialoger med välvalda parter landat i många härliga samarbeten. Vi är såklart riktigt glada för att många exklusivt vill erbjuda dig det allra bästa för ditt konsultliv. Ett gäng medlemsförmåner hittar du på mötesplatsen men vi är långt ifrån klara innan paletten med erbjudanden är fullkomlig. Däremot har vi kommit en bra bit på vägen.

ALWAYS FORWARD

Tipsa om erbjudande

Precis som vår plattform växer och utvecklas tillsammans med våra medlemmar så vill vi också att våra erbjudanden ska göra det. Och vem vet bäst om inte du? Det kan alltså handla om allt från ditt företagande till din hälsa och allt däremellan. 

Skriv några rader om vilket erbjudande du skulle vilja att vi tar fram – så tittar vi blixt-snabbt på det! 

Mejla ditt tips till:
hello@cfinder.com

Erbjudande
TOGETHER WE ARE STRONGER

Säg Hej till våra nära vänner

Inte övertygad? Snacka med Peter!

members@cfinder.com
Peter: 070-261 73 30

FÖLJ OSS & REGGA DIG FÖR VÅRT NYHETSBREV
medlemskap priser