ERBJUDANDE

Vi arbetar stenhårt för rätt erbjudande i konsultlivets alla olika delar. Erbjudanden som ska gynna dig som frilansare. Därför har vi valt ett brett urval med kompetensutveckling, aktiviteter och förmåner. Alla erbjudanden grundar sig i önskemål från dig som medlem. Alltså du tipsar – vi fixar. Tillsammans skapar vi en mötesplats som anpassas efter medlemmarna och inte tvärtom. Med väl utvalda förmåner så kan du ta din kompetensutveckling till de nivåer som du önskar. Ditt konsultnätverk kan växa och nischas med andra frilansare i samma bransch. Vill du bjuda med din kund på en aktivitet så fixar vi även det. Det ska vara enkelt och förmånligt att hänga med cfinder.

Cfinder erbjuder dig som frilansare och medlem:

Som ett klingande resultat av att ni medlemmar har tipsat om vad ni vill se mer av i plattformen – så har vi efter riktigt givande dialoger med välvalda parter landat i många härliga samarbeten. Vi är såklart riktigt glada för att många exklusivt vill erbjuda dig det allra bästa för ditt konsultliv. Ett gäng medlemsförmåner hittar du i Communityn men vi är långt ifrån klara innan paletten med erbjudanden är fullkomlig. Däremot har vi kommit en bra bit på vägen. 

TOGETHER WE CHANGE THE GAME

Vi växlar upp med Pepins

Erbjudande delägare

Just nu vänder vi oss till frilansande konsulter inom IT och Management, men vi har byggt den tekniska plattformen så att den lätt kan anpassas till andra konsultintensiva sektorer. Efter två förstudier är vi under de närmaste 12-månaderna redo att utöka vårt erbjudande till andra branscher. Vi bygger detta på det fina initiala mottagandet vi fått av marknaden och att vi har ett unikt erbjudande.

Med tydliga ambitioner och med ett skickligt och passionerat team ska vi under de kommande åren expandera inom befintliga och nya sektorer. Tillsammans med teamet och Pepins hoppas vi du vill vara med på resan som delägare av ett innovativt och skalbart svenskt framtidsbolag.

Gör en intresseanmälan så får du fördjupad information löpande och ett meddelande när du kan göra din investering.

TOGETHER WE ARE STRONGER

Säg Hej till våra nära vänner

ALWAYS FORWARD

Tipsa om erbjudande

Precis som vår plattform växer och utvecklas tillsammans med våra medlemmar så vill vi också att våra erbjudanden ska göra det. Och vem vet bäst om inte du som frilansare? Det kan alltså handla om allt från ditt företagande till din hälsa och allt däremellan. 

Skriv några rader om vilket erbjudande du skulle vilja att vi tar fram – så tittar vi blixt-snabbt på det! 

Mejla ditt tips till:
hello@cfinder.com

Erbjudande

Inte övertygad? Mejla oss eller snacka med Peter!

sales@cfinder.com
Peter: 070-261 73 30

FÖLJ OSS & REGGA DIG FÖR VÅRT NYHETSBREV
medlemskap priser