ERBJUDANDE

Vi arbetar stenhårt för rätt erbjudande i konsultlivets alla olika delar. Erbjudanden som ska gynna dig som frilansare. Därför har vi valt ett brett urval med kompetensutveckling, aktiviteter och förmåner. Alla erbjudanden grundar sig i önskemål från dig som medlem. Alltså du tipsar – vi fixar. Tillsammans skapar vi en mötesplats som anpassas efter medlemmarna och inte tvärtom. Med väl utvalda förmåner så kan du ta din kompetensutveckling till de nivåer som du önskar. Ditt konsultnätverk kan växa och nischas med andra frilansare i samma bransch. Vill du bjuda med din kund på en aktivitet så fixar vi även det. Det ska vara enkelt och förmånligt att hänga med cfinder.

Cfinder erbjuder dig som frilansare och medlem:

Som ett klingande resultat av att ni medlemmar har tipsat om vad ni vill se mer av i plattformen – så har vi efter riktigt givande dialoger med välvalda parter landat i många härliga samarbeten. Vi är såklart riktigt glada för att många exklusivt vill erbjuda dig det allra bästa för ditt konsultliv. Ett gäng medlemsförmåner hittar du i Communityn men vi är långt ifrån klara innan paletten med erbjudanden är fullkomlig. Däremot har vi kommit en bra bit på vägen. 

BUT FIRST COFFEE

Frukost med egenföretagande konsulter

Kom och träffa oss och andra medlemmar på frukost.  En tisdag varje månad dukar vi upp i loungen på Da Appy Place. Du kommer få höra mer om hur vi arbetar och du får möjlighet att berätta mer om dig. Dessutom får du träffa andra egenföretagande konsulter.

Om du inte är medlem ännu men är en nyfiken typ och vill träffa oss mejla hello@cfinder.com så ordnar vi en inbjudan till dig.

Nästa frukost

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Välkommen den 9 november 07.45-08.45

TOGETHER WE ARE STRONGER

Säg Hej till våra nära vänner

Inte övertygad? Mejla oss så berättar vi mer!

sales@cfinder.com

FÖLJ OSS & REGGA DIG FÖR VÅRT NYHETSBREV
hitta uppdrag