COACHNING

KEEP MOVING FORWARD

Utvecklas med våra förträffliga cfinder-coacher

Våra cfinder-coacher hjälper dig inte bara med intervjuträning och hitta dina unika egenskaper som konsult – utan också med att balansera arbete och fritid samt sätta mål för dig och ditt konsultföretag. 

Ta kontakt med Annie och Linda om du vill kliva på resan att slipa ditt bästa jag, din profession och ditt företagande.

Annie Ekman: 0703-55 64 14
annie.ekman@bergstedt.nu

Linda Holmgren: 0760-22 91 92
linda@beyond-imagination.se

Vill du istället att coacherna kontaktar dig så klickar du på knappen, fyller i formuläret så hör de av sig.

what is your superpower

Vad kan coachning ge mig som konsult?

176 000 kr – Din vinst när du är synkad med ditt bästa jag och därför är spot on för uppdraget, på uppdraget och efter uppdraget! (Exemplet är räknat på 100 kr extra per timme och att du jobbar 44 veckor på ett år.)

Med synkad menar vi att ha stenkoll på alla prylar eftersom allt hänger ihop. Som egenföretagande konsult så innefattar det dig, din profession och ditt företagande.

Har jag stenkoll på mitt nuläge och önskade framtid – eller skulle en kartläggning vara på sin plats? Boka en kort uppstartsdejt för att ta reda på om coachning är något för dig!

Kan jag vässa mitt personliga varumärke och få fram vilka mina verkliga styrkor och egenskaper är? Vill jag göra succé på mitt nya uppdrag och hur upplevs min attityd? Behöver jag trimmas inför en intervju? 

Hur är min totala tonsättning? En riktig bra dag på jobbet brukar inte sällan tonsätta fritiden. Vänder vi på det så färgas tiden på jobbet av tiden utanför. På vilket sätt hittar jag mitt varför, mina drivkrafter och värderingar? Behöver jag ruska om mig själv och utveckla delar för att kunna topp-prestera när jag vill?

Gör jag rätt saker och gör jag dem på rätt sätt? Håller jag det jag lovar och respekterar mina deadlines? Har jag en tydlig målbild och vet jag hur jag tar mig dit?

PEOPLE FORGET YEARS AND REMEMBER MOMENTS
–Jag och Linda klickade direkt som personer och trots att det bara var en timme så gav det konkreta resultat. Fylld med energi var jag när jag gick från mötet och fick med mig fick jag några enkla verktyg att använda vid intervjusituationer. Jag kommer definitivt att gå på fler coachingtimmar framåt och kommer tveklöst att tipsa andra!
Niclas Garelius
KONSULT
–Jag hade ett sååå härligt möte med Annie! Mötet gav mej massor, aha-upplevelser i nya insikter om mig själv, perspektiv på min presentation, nya möjligheter jag själv inte tidigare insett och hemläxa att läsa på. 🙂 Det bästa med mötet var det genuina samtalet med en härlig coach. Med högt-i-tak-känsla gavs möjlighet att bolla och få ledning i att vända och vrida på funderingar som i sin tur leder till nya insikter om sig själv och möjliga spännande vägar att utforska mer kring. Jag kommer absolut fortsätta med coachingen, så härligt att ha ett oberoende och engagerat bollplank som Annie. Självklart rekommenderar jag coachingen, även om man tror att man har fullständig koll på sitt ”eget eminenta jag” så kan det alltid tillföra nya nyttiga perspektiv och insikter.
Åsa Thorsell Löndahl
KONSULT

Andra sidor vi tror att du kan vara intresserad av:

Säljare
Referenser
Konsultprofilen
Kickback
Hitta uppdrag
Bli medlem

FÖLJ OSS & REGGA DIG FÖR VÅRT NYHETSBREV
priser coacher
medlemskap priser