KICKBACK

ALWAYS BETTER TOGETHER

Kickback? Tipsa om en affärsmöjlighet!

Det allra bästa med ett vasst nätverk är att det, för den som tittar, finns många affärsmöjligheter runt hörnet. Och visst är det extra kul om du gör en kund och en konsult glada och samtidigt tjänar pengar på det. 

Har du ett tips? Mejla sales@cfinder.com eller kontakta en cfinder-säljare.

Har du en kundkontakt som har behov av konsulter? Men du har inte själv tid eller möjlighet att ladda upp uppdraget i plattformen, matcha mot konsulter och sedan presentera kandidaten för kunden. Då ska du tipsa en av cfinder-säljarna som tar över affärsmöjligheten. Leder tipset till affär – kommer du som tipsare att få en kickback varje månad under uppdragets löptid.

Din kundkontakt har behov av konsulter. Du laddar upp uppdraget i plattformen, matchar mot konsulter, presenterar kandidaten för kunden och det blir affär. Fixar du hela affären så får du en riktigt skön kickback varje månad under uppdragets löptid.

THE THING WE NEED MOST IS EACH OTHER

Morín tipsade om en affär

Det tickar in sköna extrapengar till Morín varje månad efter att hon tipsade in en kund med affärsmöjligheter till cfinder. Så här berättar hon om hur hon gick tillväga och vad kickbacken innebär för henne.

–En tidigare kollega hörde av sig, han letade efter en duktig projektledare till ett komplicerat uppdrag på cirka ett halvår. Eftersom jag är mitt i ett annat projekt, bad jag honom beskriva behovet lite närmare så att jag kunde tipsa om någon annan i mitt nätverk. Det visade sig att de egentligen behövde ett helt team för ett brådskande projekt. Då förstod jag att cfinder skulle kunna erbjuda en teamleverans och bollade därför över affärsmöjligheten till Peter Ewers. För mig innebär kickbacken ett incitament att genom mitt personliga varumärke kunna skapa uppdragsmöjligheter för andra professionella kollegor i mitt nätverk.

Kickback Morin cfinder

Andra sidor vi tror att du kan vara intresserad av:

Säljare
Referenser
Coachning
Konsultprofilen
Hitta uppdrag
Bli medlem

FÖLJ OSS & REGGA DIG FÖR VÅRT NYHETSBREV
kickback
medlemskap priser