KICKBACK

ALWAYS BETTER TOGETHER

Kickback? Tipsa om en affärsmöjlighet!

Det allra bästa med ett vasst nätverk är att det, för den som tittar, finns många affärsmöjligheter runt hörnet. Och visst är det extra kul om du gör en kund och en konsult glada och samtidigt tjänar pengar på det. Har du ett tips? Mejla sales@cfinder.com eller kontakta en cfinder-säljare.

Så här fungerar det. Har du en kundkontakt som har behov av konsulter? Då ska du tipsa en av cfinder-säljarna som tar över affärsmöjligheten. Leder tipset till affär – kommer du som tipsare att få en kickback varje månad under uppdragets löptid.

Du kommer få 10 kr/h ex moms för varje fakturerad timme. Det innebär att om konsulten arbetar 150 h/månad så får du 1 500 kr/månad ex moms under uppdragets löptid. Katsching! 

THE THING WE NEED MOST IS EACH OTHER

Morín tipsade om en affär

Det tickar in sköna extrapengar till Morín varje månad efter att hon tipsade in en kund med affärsmöjligheter till cfinder. Så här berättar hon om hur hon gick tillväga och vad kickbacken innebär för henne.

–En tidigare kollega hörde av sig, han letade efter en duktig projektledare till ett komplicerat uppdrag på cirka ett halvår. Eftersom jag är mitt i ett annat projekt, bad jag honom beskriva behovet lite närmare så att jag kunde tipsa om någon annan i mitt nätverk. Det visade sig att de egentligen behövde ett helt team för ett brådskande projekt. Då förstod jag att cfinder skulle kunna erbjuda en teamleverans och bollade därför över affärsmöjligheten till Peter Ewers. För mig innebär kickbacken ett incitament att genom mitt personliga varumärke kunna skapa uppdragsmöjligheter för andra professionella kollegor i mitt nätverk.

Kickback Morin cfinder

Andra sidor vi tror att du kan vara intresserad av:

Bli medlem
Hitta uppdrag
Säljare
Referenser

FÖLJ OSS & REGGA DIG FÖR VÅRT NYHETSBREV
hitta uppdrag