KONSULTPROFILEN

BE TRUE TO WHO YOU ARE

Lyft fram konsultprofilen och nå ut till fler

Vilken bild förmedlar du till potentiella uppdragsgivare?

Ställ frågan till dig själv, vad är det jag säljer? Eller ännu bättre, ställ den till Emelie. Hon gör en nulägeskoll av bilden du ger i den digitala världen. 

Emelie Eduard är kommunikationskonsult med inriktning på digitala kanaler. Klicka på Vem är Emelie så får du veta mer om hennes bakgrund.

Emelie Eduard: 070-640 80 50
hej@eduard.se

Vill du istället att Emelie kontaktar dig så klickar du på knappen, fyller i formuläret så hör hon av sig.

think before you post ONLINE

Konsultprofilen är ditt varumärke - vad förmedlar du?

Du kanske tillhör gruppen konsulter vars uppdrag har löpt på och avlöst varandra, det ena har lett till det andra och åren rullar på. Du har varken haft behov eller intresse av att fundera kring konsultprofilen som ett varumärke. 

Eller är du ny i konsultrollen? Du kan dina områden, vet vad du ska och vill göra, men hur når du ut? Hur träffar du nya potentiella uppdragsgivare och hur säljer du in dig? 

Oavsett vilken kategori du tillhör är konsultprofilen ditt konsultvarumärke och du lämnar spår. Ta kontroll över den bild du förmedlar. En medvetenhet kring ditt konsultvarumärke är en rejäl bonus i ditt arbete. Genom att paketera konsultprofilen och ta den plats du förtjänar ger du dig själv ett rejält försprång och lägger grunden för ditt konsultliv imorgon.

Med en Quick Fix tittar vi på vilken digital och analog bild du förmedlar. Matchar den digitala bilden med ditt CV och vad säger det om dig egentligen? Du får tips och support för att genomföra förbättringar. En bra start för att få en indikation på hur du framställs och vad du kan ändra.

Ta konsultprofilen från ett trivialt läge till en maxad paketering. Det kan vara hela skillnaden mellan Vem är du? till Tack för att du är här! i din karriär. Vare sig du vill eller inte så lämnar du avtryck och det är dags för dig att ta kontroll och ta plats. Tillsammans sätter vi en plan för ett långsiktigt varande där dina bästa sidor står i fokus och där du gör medvetna och strategiska val för din digitala närvaro.

Får du inte uppdragen du söker trots att du har de mest lämpade kvaliteterna? Får du fram dina egenskaper och kompetenser på ett genuint och relevant sätt? Med CV-granskning får du hjälp att lyfta dina styrkor så att konsultprofilen matchar med uppdraget som är rätt för dig.

IF IT'S THE RIGHT PERSON, IT'S EASY

Varför är du rätt för uppdraget - därför!

När det dimper in ett attraktivt konsultuppdrag dras det oftast igång en ström av insatser för att tydliggöra och föra i bevis att konsulten är extraordinärt lämplig för uppdraget. Inte sällan ska begrepp, roller och erfarenheter i konsultprofilen ändras och anpassas så de passar exakt in i den önskvärda mall som anses finnas i uppdragsbeskrivningen. 

Vi tror att när du är helt rätt för uppdraget så går det att förklara genom att referera mellan uppdragets önskemål och faktiskt innehåll i konsultprofilen utan att historik behöver skrivas om. Det är det du får stenkoll på när du bokar dig för CV-granskning.

Tack vare smakfulla AI-funktioner som Natural Language Processing och Machine Learning så tar det endast några sekunder att ladda upp ditt CV hos oss. AI och digitalisering förändrar hur ett CV ska utformashur du gör dig sökbar och attraktiv som konsult. Ladda ner guiden för hur du optimerar matchning av konsultprofilen hos cfinder. 

konsultprofilen

Andra sidor vi tror att du kan vara intresserad av:

Säljare
Referenser
Coachning
Kickback
Hitta uppdrag
Bli medlem

 

FÖLJ OSS & REGGA DIG FÖR VÅRT NYHETSBREV
Prisbild konsultprofilen
medlemskap priser