KONSULTPROFILEN

SELF-CONFIDENCE IS THE BEST OUTFIT

Vässa konsultprofilen

Att vara trygg med sin konsultprofil och inte dras med i floskler och total anpassning inför varje uppdrag du söker kan vara knepigt. Vi har många års erfarenheter – både från konsult- och kundsidan och guidar dig gärna till en konsultprofil som tar dig hela vägen till drömuppdraget.

Vi tror att med ett stabilt CV och ett genuint personligt brev som berättar varför du som person med dina styrkor, fokusområden och erfarenheter är rätt för uppdraget kommer vägleda dig till rätt uppdrag naturligt.

Vill du ha hjälp att vässa din konsultprofil? Klicka på knappen, fyll i formuläret så hör vi av oss och berättar mer.

konsultprofilen
IF IT'S THE RIGHT PERSON, IT'S EASY

Varför är du rätt för uppdraget - därför!

När det dimper in ett attraktivt konsultuppdrag dras det oftast igång en ström av insatser för att tydliggöra och föra i bevis att konsulten är extraordinärt lämplig för uppdraget. Inte sällan ska begrepp, roller och erfarenheter i konsultprofilen ändras och anpassas så de passar exakt in i den önskvärda mall som anses finnas i uppdragsbeskrivningen. 

Vi tror att när du är helt rätt för uppdraget så går det att förklara genom att referera mellan uppdragets önskemål och faktiskt innehåll i konsultprofilen utan att historik behöver skrivas om.

 

Det personliga brevet som skrivs för aktuellt uppdrag bör innehålla viktiga referenser till tidigare erfarenheter som visar relationen till det som eftersöks i uppdragsbeskrivningen.

Låt det personliga brevet, som relaterar till aktuellt uppdrag vara personligt och genuint!

Låt ditt CV få stå för det som är och har varit, stå för den historik som faktiskt är verkligheten. Om det i konsultprofilen inte går att förstå syftet med en specifik roll eller ett uppdrag eller vad leveransen bestod av så behöver konsultprofilen och erfarenheter förtydligas.

Krångla inte med konsultprofilen inför varje uppdrag – låt den vara generell och långsiktigt stabil!

Om du vill ha andras inspel, låt då en eller flera kollegor och referenser berätta om dina egenskaper och kompetenser. Det blir starkare med ett externt omdöme i stället för att det bara är du själv som har åsikter kring egenskaper eller leveranser.

Andra sidor vi tror att du kan vara intresserad av:
Referenser
Coachning
Säljare
Hitta Uppdrag

FOLLOW US & REGISTER FOR OUR NEWSLETTER
priser konsultprofilen
cfinder priser konsulter