KONSULTVARUMÄRKE

BE TRUE TO WHO YOU ARE

Ditt digitala konsultvarumärke i den digitala världen

En personlig profil på LinkedIn är idag något de flesta egenföretagande konsulter har. Men vad säger den om dig, vilken bild ger du av dig själv? När du sökt ett uppdrag så är nästa steg att kolla upp dig både på LinkedIn och i andra kanaler. Stämmer din profil med uppdraget är du ett steg närmare kontakt. Om inte, sorteras du redan nu bort från uppdraget. Se till att din profil stämmer överens med den bild du vill förmedla. Genom att ta kontroll över ditt personliga konsultvarumärke, tar du kontroll över ditt första intryck. 

Ta kontakt med Emelie Eduard, kommunikationskonsult med inriktning på digitala kanaler, för genomgång av dina avtryck i den digitala världen.

Emelie Eduard: 070-640 80 50
hej@eduard.se

think before you post ONLINE

Ligg steget före när du söker nytt uppdrag

När du sett över din profil på LinkedIn och den digitala bilden av dig är det dags att ta nästa steg. Ta kontroll och förmedla den till andra. Bygga ditt konsultvarumärke. Med enkla medel och strategi kan du ligga steget före när du söker nytt uppdrag. Lär dig vad du ska göra mer av som lyfter dig digitalt och stärker såväl ditt personliga varumärke som ditt professionella. Du får kontroll på vad andra ser när de söker på dig i olika digitala kanaler. Med planering, strategi och kunskap kommer du att vara top-of-mind för ett nytt uppdrag inom ditt område.

 

Om jag googlar dig – vad får jag se? Vilken bild får jag av dig om jag klickar mig vidare? Med en Digital Quick Fix får du en genomgång och support för att genomföra förbättringar av ditt digitala konsultvarumärke. En bra start för att få en indikation på hur du framställs och vad du kan ändra.

Vill du ha en total genomgång av ditt digitala konsultvarumärke? Vare sig du vill eller inte så lämnar du avtryck och det är dags att ta kontroll över dem. Med en Digital Deep Look får du en personlig plan för hur du tar kontroll och lyckas bygga ditt konsultvarumärke på LinkedIn och andra kanaler.

Andra sidor vi tror att du kan vara intresserad av:

Säljare
Referenser
Coachning
Konsultprofilen
Kickback

Hitta uppdrag

 

FÖLJ OSS & REGGA DIG FÖR VÅRT NYHETSBREV
Pris konsultvarumärket
cfinder priser konsulter