REFERENSER

hitta uppdrag
QUALITY OVER QUANTITY

Oberoende referenser med cfinder

Vi tror att det kan vara ett stort gissel för dig som konsult att ständigt lämna ut dina referenter och därmed slita ut dem, särskilt när du söker flera uppdrag parallellt. Vi vänder därför på processen och erbjuder dig oberoende referenstagning redan innan du söker ett uppdrag. Referenstagningen håller en hög kvalitet och utförs av oss på cfinder och dina referenser kan med fördel presenteras för kunden i tidigt skede. Varför inte lägga in ett citat från kunden som stärker dina personliga egenskaper och kompetenser i ditt personliga brev? Klicka på knappen och fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

QUALITY IS THE BEST BUSINESS PLAN

Så här går referenstagningen till

De allra flesta kunder vill ha referenser på sina konsulter för att få en bredare bild av konsultens egenskaper och kompetenser. Genom våra oss så får du högkvalitativa oberoende referenser som du kan använda för alla uppdrag du söker utan risk att slita ut referenterna. Referenstagningen ingår i ditt guldmedlemskap.

Vi kontaktar dina referenter med noggrant utvalda frågor om dina egenskaper, kompetenser och din roll i uppdraget. Förutom att du får en sammanfattning av svaren så får du också en skattning (1-5) på ett tiotal egenskaper. Delar av innehållet i referenserna kan du sedan med fördel stärka upp ditt personliga brev när du söker nytt uppdrag.

Du kan ta med delar av innehållet i referenserna i ditt personliga brev när du söker nya uppdrag. Det blir starkare med ett externt omdöme om dina egenskaper och kompetenser i stället för att det bara är du själv som har åsikter kring dina leveranser.

Du kan dela dina referenser med kunden i ett tidigt skede. Det ger kunden en bredare bild av vem du är som konsult och hur dina egenskaper och kompetenser fungerar i praktiken. Kunden spar tid och får både en snabbare process och en professionell upplevelse.

Genom att ha referenserna klara innan du söker nya uppdrag gör att du inte riskerar att nöta ut dina referenter – eftersom du kan använda samma referenser för flera olika uppdrag som du söker parallellt.

Andra sidor vi tror att du kan vara intresserad av:

Bli medlem
Hitta uppdrag
Säljare
Kickback

FÖLJ OSS & REGGA DIG FÖR VÅRT NYHETSBREV
hitta uppdrag