SÄLJARE

TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK

Våra eminenta säljare

Förutom att våra cfinder-säljare matchar konsulter med kunder har de en rådgivande roll där de löser komplexa förfrågningar samt hjälper dig som kund att se dina behov och problem i ett större och mer långsiktigt sammanhang. Enkelt förklarat så arbetar vi som konsultmäklare fast med transparens i fokus och med mer rimliga avgifter. Dessutom ska alla matchningar ovillkorligen ge rätt konsult på rätt uppdrag.

Ta kontakt med säljgänget om du är nyfiken på hur de kan hjälpa och stötta dig med dina behov!

David Griff: 070-786 02 00
david.griff@cfinder.com

Sebastian Monad: 073-776 21 29
sebastian.monad@cfinder.com

Peter Ewers: 070-261 73 30
peter.ewers@cfinder.com

sales@cfinder.com

Vill du istället att våra säljare kontaktar dig så klickar du på knappen, fyller i formuläret så hör de av sig.

cfinder-säljarna
WE RISE BY LIFTING OTHERS

Rollen som säljare!

David säger: –Bygga relationer – till både kunder och konsulter. Jag fullkomligt älskar känslan när jag ser en kund som är supernöjd med matchningen och när konsulten är lycklig på ett uppdrag där de både får briljera med sina kunskaper och får utvecklas.

Ett uttalande som summerar våra cfinder-säljares roller på ett alldeles ypperligt sätt. Och med över 25 års samlad erfarenhet kommer de att axla rollerna med bravur.

Våra cfinder-säljare hjälper dig som kund att hitta rätt konsulter till rätt uppdrag. Vi kartlägger även ditt behov så att du får de kompetenser du behöver. Det kostar ingenting för kunder få rådgivning och hjälp av en cfinder-säljare.

När du som konsult har laddat upp ditt CV och lagt in tillgänglighetsdatum så har vi stenkoll på när du är ledig för nästa uppdrag. Om du har något särskilt önskemål på ditt nästa uppdrag eller kund så vill vi mer än gärna lösa det!

Andra sidor vi tror att du kan vara intresserad av:

Referenser
Coachning
Konsultprofilen
Kickback
Hitta uppdrag
Hitta konsulter

 

FÖLJ OSS & REGGA DIG FÖR VÅRT NYHETSBREV
pris säljare
medlemskap priser