SÄLJARE

TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK

Våra eminenta cfinder-säljare

Förutom att våra cfinder-säljare matchar konsulter med kunder har de en rådgivande roll där de löser komplexa förfrågningar samt hjälper dig som kund att se dina behov och problem i ett större och mer långsiktigt sammanhang. 

Ta kontakt med Dario och David om du är nyfiken på hur de kan hjälpa och stötta dig med dina behov!

Dario Villaman: 070-783 73 75
dario.villaman@cfinder.com

David Griff: 070-786 02 00
david.griff@cfinder.com

säljare cfinder
WE RISE BY LIFTING OTHERS

Vad är säljarens roll?

David säger: –Bygga relationer – till både kunder och konsulter. Jag fullkomligt älskar känslan när jag ser en kund som är supernöjd med matchningen och när konsulten är lycklig på ett uppdrag där de både får briljera med sina kunskaper och får utvecklas.

Ett uttalande som summerar våra cfinder-säljares roller på ett alldeles ypperligt sätt. Och med över 25 års samlad konsult-erfarenhet kommer de att axla rollerna med bravur.

Våra cfinder-säljare hjälper dig som kund att hitta rätt konsulter till rätt uppdrag. Vi kartlägger även ditt behov så att du får de kompetenser du behöver. Det kostar ingenting för kunder att ta hjälp av en cfinder-säljare.

När du som konsult har laddat upp ditt CV och lagt in tillgänglighetsdatum så har vi stenkoll på när du är ledig för nästa uppdrag. Om du har något särskilt önskemål på ditt nästa uppdrag eller kund så vill vi mer än gärna lösa det!

Sida vi tror att du kan vara intresserad av:
Hitta konsulter
Konsultprofilen
Coachning
Referenser
Hitta uppdragFOLLOW US & REGISTER FOR OUR NEWSLETTER
pris säljare
cfinder priser konsulter