SÄLJARE

TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK

Våra eminenta säljare

Förutom att våra cfinder-säljare matchar konsulter med konsultuppdrag så har de en rådgivande roll där de löser komplexa förfrågningar samt hjälper dig som kund att se dina behov och problem i ett större och mer långsiktigt sammanhang. Enkelt förklarat så arbetar vi som konsultmäklare fast med transparens i fokus och med mer rimliga avgifter. 

Vill du som konsult ha ett möte med en säljare för genomgång av ditt CV och din affärsplanering? Vill du dessutom ha möjligheten till en personlig säljare som aktivt söker uppdrag till dig utifrån dina önskemål? Då ska du prata mer med våra säljare. 

David Griff: 070-786 02 00
david.griff@cfinder.com

Sebastian Monad: 073-776 21 29
sebastian.monad@cfinder.com

Peter Ewers: 070-261 73 30
peter.ewers@cfinder.com

sales@cfinder.com

cfinder-säljarna

Vill du istället att våra säljare kontaktar dig så klickar du på knappen, fyller i formuläret så hör de av sig.

WE RISE BY LIFTING OTHERS

Rollen som säljare!

David säger: –Bygga relationer – till både kunder och konsulter. Jag fullkomligt älskar känslan när jag ser en kund som är supernöjd med matchningen och när konsulten är lycklig på ett uppdrag där de både får briljera med sina kunskaper och får utvecklas.

Ett uttalande som summerar våra cfinder-säljares roller på ett alldeles ypperligt sätt. Och med över 25 års samlad erfarenhet kommer de att axla rollerna med bravur.

Våra cfinder-säljare hjälper dig som kund att hitta rätt konsulter till rätt uppdrag. Vi kartlägger även ditt behov så att du får de kompetenser du behöver. Det kostar ingenting för kunder få rådgivning och hjälp av en cfinder-säljare.

När du får ett uppdrag genom cfinder betalar du en fast kostnad per timme till oss, 80 kr/h ex moms. Om konsultuppdraget förmedlas genom en av våra partners kan det tillkomma en ytterligare kostnad. Alla kostnader redovisas alltid tydligt och transparent till dig vid en uppdragsförfrågan.  

Ett uppdrag genom cfinder ger dig automatiskt ett guldmedlemskap under hela uppdragets löptid.

Andra sidor vi tror att du kan vara intresserad av:

Referenser
Kickback
Hitta uppdrag
Hitta konsulter

 

FÖLJ OSS & REGGA DIG FÖR VÅRT NYHETSBREV
hitta uppdrag