HITTA KONSULTER

Hitta konsulter, teams och mycket mer i Happy Community

  • Tack vare eleganta AI-funktioner som Natural Language Processing och Machine Learning så tar det endast några sekunder att ladda upp din förfrågan.
  • Gör en matchning mellan ditt uppdrag och lediga konsulter – vår AI-motor söker blixtsnabbt igenom vilka konsulter som passar med ditt uppdrag.
  • Hitta konsulter med fritext.
  • Har du en konsult som du vill ha en till av? Ladda upp CV:t så söker vår AI-motor snabbt och enkelt efter konsulter för tvillingmatch.
  • Häng med branschkollegor och stärk ditt nätverk – häng digitalt, chatta med en eller flera, posta inlägg i vår Live feed och häng i intressanta nätverksgrupper.
  • Vässa din kompetens med förmånliga kurserbjudanden och häng med på störtsköna events där du kan bredda ditt kontaktnät och ha grymt kul!
Kunder som hittar konsulter enkelt
TOTALLY AWESOME

Kunder och säljare kan enkelt söka och hitta själva

Kunder och säljare kan hitta konsulter snabbt och enkelt i vår plattform. Med eleganta AI-funktioner som Natural Language Processing och Machine Learning så tar det endast några sekunder att ladda upp ditt uppdrag för att omedelbums efter vara sökbart för lämpliga konsulter – dessutom gör kan du göra en matchning mellan uppdrag och konsulter precis lika snabbt. Du kommer att hitta konsulter baserat på kombinerade kompetenser, roller och drivkrafter. Och har du en konsult som du vill ha en till av? Då laddar du upp CV:t så söker vår AI-motor efter konsulter för en tvillingmatch – superpopulärt och smidigt sätt att hitta konsulter när du behöver ett skräddarsytt konsult-team på plats.

Just nu kostar det noll kronor för kunder och säljare att ladda upp uppdrag, hitta konsulter och hänga i Happy Community. Och det tillkommer inga avgifter eller mellanskär – vi tar nämligen noll procent av affären mellan konsulter, kunder och säljare.

ONE-STOP-SHOP

Villkoren bestäms av säljare, kund och konsult. Tillsammans.

Cfinder är en one-stop-shop för att hitta egenföretagande konsulter. Det är många som vill hänga med cfinder och snart kommer du kunna söka bland tusentals specialister och färdiga team eller skapa dem själv. Du kan enkelt matcha dina behov mot kompetens och erfarenhet såväl som roller och personliga drivkrafter. Vi vet att båda perspektiven är viktiga för ett bra resultat. 

Det är du som tillsammans med konsulten bestämmer villkoren. Vi stödjer dig med affären och arbetar stenhårt för att utöka ditt nätverk – inte bara för att du ska hitta lediga konsulter utan för att erbjuda dig de allra bästa för just ditt uppdrag!

Säljare, kund och konsult sätter villkoren

Inte övertygad? Snacka med Sebbe & Peter!

members@cfinder.com
Sebbe: 073-776 21 29
Peter: 070-261 73 30

FÖLJ OSS & REGGA DIG FÖR VÅRT NYHETSBREV