HITTA UPPDRAG

Intresserad? Mejla oss så berättar vi mer!

hitta uppdrag
success breeds success

Vägen till ditt nästa konsultuppdrag

Regga ett konto och ladda upp ditt CV gratis hos oss. När som helst kan du uppgradera och ansöka om guldmedlemskap. Då får du för det första träffa en av våra säljare för genomgång av ditt CV och affärsplanering och gratis referenstagning. För det andra får du ta del av alla medlemsförmåner och hänga med på den årliga exklusiva konsultresan tillsammans med andra guldmedlemmar! Teckna guldmedlemskap här >>  

AI-mjukvaran matchar ditt CV mot lediga konsultuppdrag

Med vår AI-mjukvara söker våra säljare aktivt i plattformen efter konsulter för lediga konsultuppdrag. Vill du vara med i matchen så se till att ta hand om ditt CV, optimera det för AI-matchning och uppdatera datumet för när du är redo för nytt uppdrag. Tips! Ladda ner vår guide som toppar ditt CV för optimal AI-matchning >> 

För att kunna ladda upp ditt CV behöver du regga ett konto. Det gör du gratis här >> Din ansökan granskas av cfinder-Crew och vi kontaktar dig med ett personligt samtal så snart granskningen är klar. 

Så snart din ansökan har blivit godkänd och du har fullföljt registreringen får du ett kostnadsfritt medlemskapFörutom att du kan ladda upp ditt CV och bli sökbar på endast några sekunder så kan du även söka uppdrag själv. Dessutom kan du lägga automatiska bevakningar på de uppdrag du vill ha. Med full tillgång till hela Communityn kan du delta i nischade nätverksgrupper, chatta med andra medlemmar. Alla föreläsningar, kompetenshöjande aktiviteter, resor och andra sociala events kan du vara med på till ordinarie pris.  

Sist men inte minst – du kan tjäna pengar på att tipsa in affärsmöjligheter till cfinder. Läs mer om det här. 

 Det kostar noll kronor att ladda upp sitt CV och bli sökbar. 

Precis som namnet antyder så är vårt guldmedlemskap något utöver det vanliga. Utöver att du givetvis kan göra allt som du kan i Free så får du bland annat träffa en av våra säljare för genomgång av ditt CV och affärsplanering samt gratis referenstagning. Du betalar guldpriser på alla events och kompetenshöjande aktiviteter. Med Gold får du också ta del av alla medlemsförmåner och hänga med på den årliga exklusiva konsultresan tillsammans med andra guldmedlemmar! Följaktligen passar Gold dig som vill ha mer av konsultlivets alla delar.

Medlemsavgiften för Membership Gold är 1 495 kr exkl moms och tecknar medlemskapet här >> 

Vill du ha en egen personlig säljare? 
Helt ärligt – med en personlig säljare kan ditt drömuppdrag ligga runt hörnet. För en tillkommande kostnad söker säljaren aktivt konsultuppdrag till dig utifrån dina önskemål och affärsplanering. Alla guldmedlemmar har möjlighet att ansöka om en egen personlig säljare, hör av dig till sales@cfinder.com om du vill veta mer. 

Do your math

Exempel: Konsulten Harry

Konsulten Harry är medlem i cfinders Community. Han laddar upp sitt CV på några sekunder. Hans professionella roll är testledare och han har precis upptäckt nätverksgruppen för testledare – där har han redan hittat många kompetenta branschkollegor 

AI-match mellan CV och konsultuppdrag

Harry blev kontaktad av en cfinder-säljare som fick en matchning på Harrys profil när han laddade upp en förfrågan. Uppdraget som testledare blev hans med omfattningen 150 h/månad och med ett timarvode på 1 150 kr. Under uppdraget betalar han 12 000 kr ex moms varje månad (150×80=12 000). I kontrast mot ett traditionellt konsultbolag, som tar en procentsats på timarvode, så betalar Harry samma avgift till cfinder även om han höjer sitt timarvode.  

Jämför gärna med ett konsultbolag som tar 10 % på fakturerat belopp (150 h x 1 150 kr=172 500 kr). Om Harry väljer att gå via konsultbolaget kostar det honom 17 250 kr/månad (exkl moms). Inte bara blir grundkostnaden högre utan den ökar dessutom om Harry höjer sitt timarvode. 

Vem skulle du välja att hänga med? 

 

Andra sidor vi tror att du kan vara intresserad av:

Bli medlem
Säljare
Kickback
Referenser

Inte övertygad? Mejla oss så berättar vi mer!

FÖLJ OSS & REGGA DIG FÖR VÅRT NYHETSBREV
hitta uppdrag