HITTA UPPDRAG

Hitta lediga uppdrag, kollegor och mycket mer på Happy Community

  • Tack vare smakfulla AI-funktioner som Natural Language Processing och Machine Learning så tar det endast några sekunder att ladda upp ditt CV.
  • Gör en matchning mellan ditt CV och lediga uppdrag – vår AI-motor söker blixtsnabbt igenom vilka lediga uppdrag som passar med ditt CV.
  • Sök efter lediga uppdrag med fritext.
  • Häng med branschkollegor och stärk ditt nätverk – träffas digitalt, chatta med en eller flera, posta inlägg i vår Live feed och häng i intressanta nätverksgrupper som är relevanta för dig.
  • Passa på att vässa din kompetens med förmånliga kurserbjudanden och häng med på störtsköna events där du kan bredda ditt kontaktnät och ha grymt kul!
Lediga uppdrag är roligt
LET'S SMILE TOGETHER

Två viktiga saker som väger tungt för konsulter

  • Att veta att roliga och lediga uppdrag finns där för dig och att du kommer vara stolt över det du bidrar med i dina uppdrag.
  • Att vara del av ett nätverk med kollegor för samarbete och utveckling.

Cfinder kommer att möjliggöra det för våra medlemmar. Du som konsult kommer bli hittad av kunder, säljorganisationer och tusentals kollegor inom de områden du väljer. Du kommer att samarbeta och utvecklas med andra konsulter och ta del av de aktiviteter och events som du gillar. Alltid på dina villkor.

Vår Happy Price Model. Att registrera dig och ladda upp ditt CV kostar just nu noll kronor. Vill du ha full tillgång till Happy Community så kostar det 1 500 kronor per månad. Det är allt! Inga tillkommande avgifter eller mellanskär – vi tar nämligen noll procent av affären mellan konsulter, kunder och säljare.

Inte övertygad? Snacka med Sebbe & Peter!

members@cfinder.com
Sebbe: 073-776 21 29
Peter: 070-261 73 30

FÖLJ OSS & REGGA DIG FÖR VÅRT NYHETSBREV