HITTA UPPDRAG

Intresserad? Mejla oss så berättar vi mer!

success breeds success

Vägen till ditt nästa konsultuppdrag

Regga ett konto och ladda upp ditt CV gratis hos oss. Förutom att du kan hitta ditt nästa konsultuppdrag så kan du nätverka med andra egenföretagande konsulter i vår Community.  

AI-mjukvaran matchar ditt CV mot lediga konsultuppdrag

Med vår AI-mjukvara söker våra säljare aktivt i plattformen efter konsulter för lediga konsultuppdrag. Vill du vara med i matchen så se till att ta hand om ditt CV, optimera det för AI-matchning och uppdatera datumet för när du är redo för nytt uppdrag. Tips! Ladda ner vår guide som toppar ditt CV för optimal AI-matchning >> 

För att kunna ladda upp ditt CV behöver du regga ett konto. Det gör du gratis här >> Din ansökan granskas av cfinder-Crew och vi kontaktar dig med ett personligt samtal så snart granskningen är klar. 

Så snart din ansökan har blivit godkänd och du har fullföljt registreringen får du ett kostnadsfritt medlemskapFörutom att du kan ladda upp ditt CV och bli sökbar på endast några sekunder så kan du även söka uppdrag själv. Dessutom kan du lägga automatiska bevakningar på de uppdrag du vill ha. Med full tillgång till hela Communityn kan du delta i nischade nätverksgrupper, chatta med andra medlemmar. Alla föreläsningar, kompetenshöjande aktiviteter, resor och andra sociala events kan du vara med på – ofta till riktigt bra priser.  

 Det kostar noll kronor att ladda upp sitt CV och bli sökbar. 

Sida som vi tror att du kan vara intresserad av:

Bli medlem

hitta uppdrag