HITTA UPPDRAG

medlemskap priser
success breeds success

Vägen till ditt nästa konsultuppdrag

Det är gratis att regga ett konto och ladda upp ditt CV. Du kan närsomhelst uppgradera ditt medlemskap till Membership Base eller Gold.

Som konsult kan du få hjälp av våra eminenta cfinder-säljare eller av andra konsultbolag i plattformen att hitta uppdrag. Självklart kan du själv söka och hitta uppdrag om du är en bas- eller guldmedlem – du hittar både direktkunder och kunder upplagda av säljare. Får du som konsult ett uppdrag från våra cfinder-säljare betalar du en fast månadsavgift – det betyder att om du höjer ditt timarvode eller arbetar fler timmar så är ändå avgiften till cfinder densamma.

För att kunna ladda upp ditt CV behöver du regga ett konto. Det gör du här >> Din ansökan granskas av cfinder-Crew och du får ett mejl så snart granskningen är klar. Det är gratis att regga ett konto. 

Så snart din ansökan har blivit godkänd och du har fullföljt registreringen får du ett kostnadsfritt medlemskap. Nu kan du ladda upp ditt CV på endast några sekunder och direkt efter blir det sökbart. Du kan vara med på föreläsningar, kompetenshöjande aktiviteter, resor och andra sociala events till ett högre pris. Det kostar noll kronor att ladda upp sitt CV och bli sökbar. 

Om du får ett uppdrag från en cfinder-säljare eller direktkund betalar du en plattformsavgift under uppdragets löptid.

Förutom att du kan ladda upp ditt CV och bli sökbar på endast några sekunder så kan du med basmedlemskapet även söka uppdrag själv. Dessutom kan du lägga automatiska bevakningar på de uppdrag du vill ha. Du har full tillgång till hela Communityn där du kan delta i nischade nätverksgrupper, chatta med andra medlemmar, ta del av medlemsförmåner, du får lägre pris på föreläsningar, kompetenshöjande aktiviteter, resor och andra sociala events. 

Och kanske det bästa; du kan tjäna pengar på att tipsa in affärsmöjligheter till cfinder. Läs mer om det här. Ett riktigt prisvärt medlemskap fyllt med finess och funktion. Medlemsavgiften för Membership Base är 495 kr exkl moms.

Om du får ett uppdrag från en cfinder-säljare eller direktkund betalar du en plattformsavgift under uppdragets löptid.

Precis som namnet antyder så är vårt guldmedlemskap något utöver det vanliga. Förutom att du givetvis kan göra allt som du kan i basmedlemskapet så har du ett guld-pris på alla föreläsningar, kompetenshöjande aktiviteter, resor och andra sociala events. Du blir inbjuden till en årlig exklusiv konsultresa till ett riktigt guld-pris och har möjlighet att bjuda in dina kunder till både jul- och sommarevent. 

Och kanske det bästa; du premieras vid förfrågningar från cfinder-säljare vid likvärdiga konsultprofiler. Medlemsavgiften för Membership Gold är 1 495 kr exkl moms.

Som guldmedlem betalar du ingen plattformsavgift om du får ett uppdrag från en cfinder-säljare eller direktkund.

Om du har Membership Free eller Membership Base så betalar du en plattformsavgift om du får ett uppdrag från en cfinder-säljare eller direktkund. Du betalar avgiften som är kopplat till det medlemskap som du har vi den tidpunkt som uppdraget publiceras i plattformen.

Membership
Free: 6 000 kr exkl moms per månad
Base: 3 000 kr exkl moms per månad
Gold: 0 kr

Do your math

Exempel: Konsulten Harry

Konsulten Harry har guldmedlemskapet och betalar 1 495 kr/månad i medlemsavgift. Han laddar upp sitt CV på några sekunder och kompetensutvecklar sig till guldpriser. Hans professionella roll är testledare och han har precis upptäckt nätverksgruppen för testledare – där har han redan hittat många kompetenta branschkollegor. Nästa vecka ska han vara med på Padelturneringen och veckan därpå en tre-rätters middag mitt i den svenska tallskogen, det ser han mycket fram emot. 

Match mellan CV och konsultuppdrag

Han blev kontaktad av en cfinder-säljare som fick en matchning på Harrys profil när han laddade upp en förfrågan. Harry fick uppdraget som testledare med omfattningen 150 h/månad och med ett timarvode på 1 150 kr. Eftersom han är en guldmedlem betalar han under uppdraget 6 000 kr/månad plus medlemsavgiften vilket summerat blir 7 495 kr/månad (exkl moms). Om Harry höjer sitt timarvode eller arbetar fler timmar så är ändå avgiften till cfinder densamma. 

Skulle han istället vara en basmedlem så skulle han betala 9 000 kr/månad plus medlemsavgiften 495 kr vilket blir summerat 9 495 kr/månad (exkl moms).

Jämför gärna med ett konsultbolag som tar 10 % på fakturerat belopp (150 h x 1 150 kr=172 500 kr). Om Harry väljer att gå via konsultbolaget kostar det honom 17 250 kr/månad (exkl moms). Om Harry höjer sitt timarvode eller arbetar fler timmar så ökar avgiften till konsultbolaget.

Vem skulle du välja att hänga med?

Andra sidor vi tror att du kan vara intresserad av:

Säljare
Referenser
Coachning
Konsultprofilen
Kickback
Bli medlem

Inte övertygad? Mejla oss eller snacka med Peter!

sales@cfinder.com
Peter: 070-261 73 30

FÖLJ OSS & REGGA DIG FÖR VÅRT NYHETSBREV
medlemskap priser