OM CFINDER

GAME CHANGER

Vi drivs av att alla har friheten att bestämma själva

Konsultaffären håller på att förändras. Och vi vill vara med och göra skillnad. Vi har under de senaste åren sett en tydlig trend att fler konsulter blir egenföretagare. Drivkraften är friheten att själva bestämma över sin tid, uppdrag och ekonomi. Kunderna vill snabbt och enkelt hitta rätt konsult och team som passar just deras behov. Antalet fristående och specialiserade säljare blir fler. Genom deras kunskap kring kundens affär och behov kan de erbjuda både konsulten och kunden en kvalitativ leverans.

Vi vet att många egenföretagare vill vara en del av ett sammanhang där goda relationer och kompetensutveckling står i fokus. De vill kunna välja aktiviteter som passar deras intressen och livssituation. Vi har lärt oss att personer som träffas, har kul och samarbetar också bryr sig om varandra. Cfinder sätter en ny standard för att göra affärer och mötas, både digitalt och i de personliga mötena. Med cfinders Happy Community och Competence Finder skapar vi en plats där två eller flera människor eller aktiviteter matchar varandra. Här sköter du hela affären digitalt och kan hänga med andra branschkollegor. Helt på dina villkor.

Vi är cfinder

Tillsammans har vi lång erfarenhet av konsultbranschen. Både kring att hitta rätt matchning för ett uppdrag, att erbjuda relevant kompetensutveckling och inte minst kuliga aktiviteter som främjar ett grymt nätverkande.

Vi brinner för att alla ska ha friheten att bestämma själva och vill med vår gemensamma drivkraft förändra konsultbranschen.

För att bilderna ska stanna upp så pekar du på dem med muspekaren på datorn eller fingret på mobilen.

Vill du ta en kaffe eller prata med oss? Klicka här så kommer du till kontaktsidan.

Anders Eriksson
En av cfinders grundare som tycker om nya idéer och har svårt att låta bli att försöka förverkliga dem. Inte så förtjust i att sitta still, gillar båtar, skidåkning och sitt nyvunna intresse för hästar.
A Happy Co-founder
Bobbie Baars
Med lång erfarenhet, stort engagemang och djup kunskap hjälper Bobbie sina kunder att bli nöjda om och om och om igen. Privat växer hornen ut på löparbanan och i segelbåten.
A Happy Co-founder
Elisabet Grinde
Med affärsmässigt driv och tydligt ledarskap där hjärtat är med tar Elisabet er förändring i mål. Älskar musik, kopplar av med vänner och hantverk och njuter av min familj.
A Happy Co-founder
Håkan Kjellman
Kundnytta är den ledstjärna som genomsyrar Håkans värv i sin roll som verksamhetsutvecklare och han konstaterar att entreprenöriell anda är minst lika viktig inom offentlig sektor som i snabbväxande start-ups. Privat en resglad och språkkunnig träningsentusiast.
A Happy Co-founder
Jane Sonesson
Arkitektur och transparens är i fokus när Jane hjälper sina kunder att förstå och utveckla sina verksamheter. Hon drivs av att modernisera synen på konsultlivet, ett engagemang hon tagit med sig in i cfinder som en av våra grundare. På övrig vaken tid hänger Jane oftast i stallet med sina hästar.
A Happy Co-founder
Mia Lund
Efter många år som konsult har Mia hittat det perfekta stället - mellan teknik och verksamhet. Älskar Grekland och Hornstull och skulle gärna bo på båda dessa bedårande platser.
A Happy Co-founder
Mikael Torrberg
Med en stor portion passion utvecklar Micke produkter och tjänster av högsta kvalitet. Uppvuxen i Stockholm och älskar att hålla till i Skärgården med familjen.
A Happy Co-founder
Peder Björklund
Mångsysslande problemlösare som med visuell arkitektur och struktur hjälper organisationer att utveckla kundnytta, kvalitet och effektivitet. Fritiden tillbringas gärna med familjen. Om tid finns över så hittar man honom flugfiskandes i strömmande vatten eller glidandes på skidor nedför branta skidbackar.
A Happy Co-founder
Peter Ewers
En av cfinders grundare med passion för att driva och växa företag. Han är övertygad om att konsultbranschen är på väg att radikalt förändras. Att få vara med och sätta den nya agendan är hans främsta drivkraft. Bor i Mälarhöjden och tackar aldrig nej till en skidresa eller en timme med ett racket i handen.
A Happy Co-founder
Rebecka Flink
Med visuell kommunikation som sitt sanna intresse ansvarar Rebecka för cfinders färg och form i alla kanaler. Bor på söder, syr kläder, älskar mat och boxas gärna på den lokala boxningsklubben.
A Happy Co-founder
Sebastian Monadjemzadeh
Sebbe går igång på fiffiga lösningar och gillar att lösa problem – och det är något som han är en riktig fena på! Han superdiggar odling av både växter och kompostering och det intresset kommer vi se mer av framåt!
A Happy Co-founder
Stefan Melander
Ingenting är roligare än att vända något hopplöst till något hoppfullt! Stefans ledarskap utgår alltid från individens förmåga att växa och få teamet att bli bättre! Älta-bo med Padel på agendan - som senaste påhitt.
A Happy Co-founder
Stefan Roos
Effektiva digitala lösningar som bidrar till ökad tillväxt och kundnöjdhet är något Stefan fokuserar på. Stort intresse för innovations- och kvalitetsledning. Bor i Älta och är en hobbymusiker som gärna spelar en runda golf då och då.
A Happy Co-founder
Åsa Thorsell Löndahl
Med krav- och testledning av IT-system som sitt specialistområde så har Åsa fokus på happy leverans! Bor i Västra skogen, bryr sig om hälsa i allmänhet och älskar intressanta samtal.
A Happy Co-founder
Föregående
Nästa
FIND EACH OTHER

Competence Finder

Competence Finder matchar lediga konsulter med lediga uppdrag. Med eleganta AI-funktioner som NLP och Machine Learning så tar det endast några sekunder att ladda upp ditt CV eller uppdrag för att omedelbums efter vara sökbart – dessutom gör den automatiska matchningar precis lika snabbt. Sök med fritext eller mer specifika sökningar. Självklart kan du se alla lediga uppdrag i realtid. Att registrera sig i vår Competence Finder är gratis.

Lediga konsulter

Ett problem behöver lösas, lösningen finns här! Sök direkt bland kompetenta konsulter i Competence Finder och ta en direktkontakt. Hitta inte bara den lediga konsulten utan hitta den bästa! Träffas här och skapa magi!

Lediga uppdrag

Sugen på något att göra? Här kan du enkelt se vilka uppdrag som finns tillgängliga och ta direktkontakt med kunden. Inga oklarheter i flera led, inga konstigheter.

Teams

Vi på cfinder tror på friheten att få välja, oavsett om det rör sig om uppdrag, kund eller vilka man vill arbeta med. Är ni ett gäng som gillar att arbeta ihop eller vill du hitta team-medlemmar? Det gör du - blixtsnabbt här.

GREATER TOGETHER

Happy Community

Happy Community kan du hänga med dina branschkollegor och vara med på allt från kompetensutveckling till störtsköna events och aktiviteter. Här hittar du alla förutsättningar för att bredda ditt nätverk för framtiden. Du väljer själv vad du vill vara med på och hur aktiv du vill vara. Du behöver registrera en profil i Competence Finder för att kunna bli medlem i Happy Community.

Gemenskap

Upplev glädjen att vara del av något större än dig själv. Här får du vara med i en gemenskap och kan nätverka med sköna branschkollegor.

Kompetensutveckling

Dela dina kunskaper med andra och ta del av andras i våra nätverksgrupper. Vässa dina skills och bli bättre. Du får erbjudanden på relevanta kurser och seminarier som passar din kompetensutveckling.

Events & aktiviteter

Häng med på störtsköna events där du kan bredda ditt kontaktnät och ha grymt kul. Ofta är det just i de sociala sammanhangen som kontakter knyts som allra bäst!

Inte övertygad? Snacka med Sebbe & Peter!

members@cfinder.com
Sebbe: 073-776 21 29
Peter: 070-261 73 30

FÖLJ OSS & REGGA DIG FÖR VÅRT NYHETSBREV