OM CFINDER

GAME CHANGER

Om cfinder kan göra skillnad för dig så har vi lyckats

Konsultaffären håller på att förändras. Och vi vill vara med och göra skillnad. För vi tror på en fri konsultmarknad i flera branscher där kunder och konsulter möts på lika villkor. Cfinder startades för att förändra konsultbranschen till något vi själva vill vara en del av idag och imorgon. Konsultbranschen kännetecknas idag av att kund och konsult möts via mellanhänder. Som för det första styr vem som offereras och dessutom ofta utan insyn i affären. Och för det andra lever på en hög procentuell andel av affären, ett så kallat mellanskär. Mellanhänderna tillför ett minimalt värde för kund och konsult om de i stället kan hitta varandra direkt. Därför har cfinder fått en självklar plats på kartan.

Vi drivs av transparens, innovation och omtanke

Kortfattat är cfinder innovation! Utöver att vi skapar en digitaliserad smart AI-baserad mötesplats där kunder och konsulter kommer varandra närmare. Så ger vår AI-motor en del sköna finesser i syfte att göra konsultlivet enklare. Som till exempel att AI-mjukvaran matchar hela din kompetens och erfarenhet mot kundernas behov, dygnet runt utan avbrott. 

Vi vet att många egenföretagare vill vara en del av ett sammanhang där goda relationer och kompetensutveckling står i fokus. De vill kunna välja aktiviteter som passar deras intressen och livssituation. Som ett resultat av vår långa konsulterfarenhet har vi bland annat lärt oss en hel del om gemenskap.  Framför allt att personer som träffas, har kul och samarbetar också bryr sig om varandra. Och det är något som vi på cfinder verkligen värderar högt. Vi tror på en företagskultur där vi bryr oss om varandra. Helt ärligt. Varje dag. I allt vi gör. Den omtanken vill vi alltså inte bara ska kännas innanför våra väggar. Utan vi vill att den ska kännas i alla som vi möter längs vägen på vår resa att förändra konsultbranschen.

Cfinder och hållbarhet

Till att börja med så är vi ett helt digitaliserat företag där AI-motorn knyter samman konsulter med kunder oberoende av geografi. Det minskar resande, behov av lokaler och ger ett minimalt ekologiskt fotavtryck både för cfinder som bolag och för kunderna. Följaktligen möjliggör cfinder att jobba där man bor.

I vår Community möts konsulter som tillsammans blir starkare både som grupp och som individer. Detta ger därför positiva effekter i samhället med fler hållbara företag som ett resultat av detta.

Vi är transparenta vilket medför att medlemmarna i vårt nätverk verkligen känner till alla detaljer i hur affärerna görs. Vår öppenhet skapar dessutom en lojalitet hos kunder och konsulter vilket borgar för ekonomisk stabilitet och hållbarhet hos oss och våra medlemmar.

Sist men inte minst så skapar vårt erbjudande och ledord förutsättningar för att anställda, kunder och konsulter är i balans, nöjda och jämställda. Vi kallar det in Sync.

TOGETHER WE CAN DO GREAT THINGS

Om cfinder - vilka är vi?

Som tidigare nämnts så är vi ett gäng konsulter som tillsammans har lång erfarenhet av konsultbranschen. Det har följaktligen givit resultat i vårt erbjudande. För det första hittar vi rätt konsulter till rätt uppdrag. För det andra så erbjuder vi kompetensutveckling som fullt ut bygger på tips från våra medlemmar. Slutligen så ordnar vi en hel del aktiviteter som främjar ditt konsultnätverk med fokus på kombo mellan kompetens och kul! Vi har skapat ett konsultnätverk där vi som konsulter själva vill vara en del av.

För att bilderna ska stanna upp så pekar du på dem med muspekaren på datorn eller fingret på mobilen.

Anders Eriksson
En av cfinders grundare som tycker om nya idéer och har svårt att låta bli att försöka förverkliga dem. Inte så förtjust i att sitta still, gillar båtar, skidåkning och sitt nyvunna intresse för hästar.
A Happy Crew Member
Bobbie Baars
Med lång erfarenhet, stort engagemang och djup kunskap hjälper Bobbie sina kunder att bli nöjda om och om och om igen. Privat växer hornen ut på löparbanan och i segelbåten.
A Happy Co-founder
David Griff
Engagerad relationsbyggare som älskar att koppla ihop en probleminnehavare med en problemlösare. Matchningen baseras på kompetens och personlighet. Driven entreprenör och säljare med över 20 år inom IT som finner ro bland veteranfordon.
A Happy cfinder Business Creator
Elisabet Grinde
Med affärsmässigt driv och tydligt ledarskap där hjärtat är med tar Elisabet er förändring i mål. Älskar musik, kopplar av med vänner och hantverk och njuter av min familj.
A Happy Co-founder
Håkan Kjellman
Kundnytta är den ledstjärna som genomsyrar Håkans värv i sin roll som verksamhetsutvecklare och han konstaterar att entreprenöriell anda är minst lika viktig inom offentlig sektor som i snabbväxande start-ups. Privat en resglad och språkkunnig träningsentusiast.
A Happy Co-founder
Jane Sonesson
Arkitektur och transparens är i fokus när Jane hjälper sina kunder att förstå och utveckla sina verksamheter. Hon drivs av att modernisera synen på konsultlivet, ett engagemang hon tagit med sig in i cfinder som en av våra grundare. På övrig vaken tid hänger Jane oftast i stallet med sina hästar.
A Happy Co-founder
Lena Reichl
Att få coacha människor framåt i att utvecklas är fantastiskt. Lenas drivkrafter är att skapa glädje och samverkan i våra olikheter. Hon förespråkar att vi ska generösa mot varandra. Förutom att vara ute i naturen så tillbringar Lena gärna sin fritid på den Afrikanska kontinenten.
A Happy Co-founder
Mattias Ewers
Cfinders fullstack-utvecklare som brinner för open source. Mattias ansvarar för våra mjukvaruplattformar och gillar att hitta de enkla lösningarna på svåra utmaningar. Mattias tar gärna en sväng på gymmet och säger inte nej till party när tillfälle ges!
A Happy Crew Member
Mia Lund
Efter många år som konsult har Mia hittat det perfekta stället - mellan teknik och verksamhet. Älskar Grekland och Hornstull och skulle gärna bo på båda dessa bedårande platser.
A Happy Co-founder
Mikael Jirhage
Med kodning som arbetsredskap lyfter Mikael blicken för att se helheten, funktionen i systemen i förhållande till kundens behov. Gillar idrott, både som utövare och åskådare, och åker gärna skidor på längden och i branta backar.
A Happy Co-founder
Mikael Torrberg
Med en stor portion passion utvecklar Micke produkter och tjänster av högsta kvalitet. Uppvuxen i Stockholm och älskar att hålla till i Skärgården med familjen.
A Happy Co-founder
Morín Saavedra
Engagerad och resultatorienterad projektledare med internationell erfarenhet. En fena på agila metoder och kreativ problemlösning. Älskar att konsulta för att kombinera uppdrag med entreprenörskap och småbarnslivet i Liljeholmskajen.
A Happy Co-founder
Peder Björklund
Mångsysslande problemlösare som med visuell arkitektur och struktur hjälper organisationer att utveckla kundnytta, kvalitet och effektivitet. Fritiden tillbringas gärna med familjen. Om tid finns över så hittar man honom flugfiskandes i strömmande vatten eller glidandes på skidor nedför branta skidbackar.
A Happy Co-founder
Peter Ewers
En av cfinders grundare med passion för att driva och växa företag. Han är övertygad om att konsultbranschen är på väg att radikalt förändras. Att få vara med och sätta den nya agendan är hans främsta drivkraft. Bor i Mälarhöjden och tackar aldrig nej till en skidresa eller en timme med ett racket i handen.
A Happy Crew Member
Rebecka Flink
Med visuell kommunikation som sitt sanna intresse ansvarar Rebecka för cfinders färg och form i alla kanaler. Bor på söder, syr kläder, älskar mat och boxas gärna på den lokala boxningsklubben.
A Happy Crew Member
Sebastian Monadjemzadeh
Sebbe går igång på fiffiga lösningar och gillar att lösa problem – och det är något som han är en riktig fena på! Han superdiggar odling av både växter och kompostering och det intresset kommer vi se mer av framåt!
A Happy Crew Member
Stefan Melander
Ingenting är roligare än att vända något hopplöst till något hoppfullt! Stefans ledarskap utgår alltid från individens förmåga att växa och få teamet att bli bättre! Älta-bo med Padel på agendan - som senaste påhitt.
A Happy Crew Member
Stefan Roos
Effektiva digitala lösningar som bidrar till ökad tillväxt och kundnöjdhet är något Stefan fokuserar på. Stort intresse för innovations- och kvalitetsledning. Bor i Älta och är en hobbymusiker som gärna spelar en runda golf då och då.
A Happy Co-founder
Åsa Thorsell Löndahl
Med krav- och testledning av IT-system som sitt specialistområde så har Åsa fokus på happy leverans! Bor i Västra skogen, bryr sig om hälsa i allmänhet och älskar intressanta samtal.
A Happy Co-founder
Föregående
Nästa

Inte övertygad? Mejla oss så berättar vi mer!

FÖLJ OSS & REGGA DIG FÖR VÅRT NYHETSBREV
hitta uppdrag