OM CFINDER

GAME CHANGER

Om cfinder kan göra skillnad för dig så har vi lyckats

Konsultaffären håller på att förändras. Och vi vill vara med och göra skillnad. Vi har under de senaste åren sett en tydlig trend att fler konsulter blir egenföretagare. Drivkraften är friheten att som konsult själv bestämma över sin tid, uppdrag och ekonomi. Kunderna vill snabbt och enkelt hitta rätt konsult och team som passar just deras behov. Antalet fristående och specialiserade säljare blir fler. Genom deras kunskap kring kundens affär och behov kan de erbjuda både konsulten och kunden en kvalitativ leverans.

Vi vet att många egenföretagare vill vara en del av ett sammanhang där goda relationer och kompetensutveckling står i fokus. De vill kunna välja aktiviteter som passar deras intressen och livssituation. Genom vår långa branscherfarenhet har vi lärt oss att personer som träffas, har kul och samarbetar också bryr sig om varandra. Cfinder sätter en ny standard för konsulter och kunder att göra affärer och mötas, både digitalt och i de personliga mötena. Med eleganta AI-funktioner som Natural Language Processing och Machine Learning så tar det endast några sekunder att ladda upp ditt CV eller uppdrag för att omedelbums efter vara sökbart – dessutom kan du göra matchningar mellan uppdrag och CV precis lika snabbt. Och inte nog med det – du kan också hänga med branschkollegor, vara med på kompetenshöjande aktiviteter och störtsköna events. Allt på en och samma mötesplats. 

Om cfinder - vilka är vi?

Tillsammans har vi lång erfarenhet av konsultbranschen. Både kring att hitta rätt konsulter för ett uppdrag, att erbjuda relevant kompetensutveckling och inte minst kuliga aktiviteter som främjar ett grymt nätverkande.

Vi brinner för att alla konsulter ska ha friheten att bestämma själva och vill med vår gemensamma drivkraft förändra konsultbranschen.

För att bilderna ska stanna upp så pekar du på dem med muspekaren på datorn eller fingret på mobilen.

Vill du ta en kaffe eller prata med oss? Klicka här så kommer du till kontaktsidan.

Anders Eriksson
En av cfinders grundare som tycker om nya idéer och har svårt att låta bli att försöka förverkliga dem. Inte så förtjust i att sitta still, gillar båtar, skidåkning och sitt nyvunna intresse för hästar.
A Happy Co-founder
Bobbie Baars
Med lång erfarenhet, stort engagemang och djup kunskap hjälper Bobbie sina kunder att bli nöjda om och om och om igen. Privat växer hornen ut på löparbanan och i segelbåten.
A Happy Co-founder
Elisabet Grinde
Med affärsmässigt driv och tydligt ledarskap där hjärtat är med tar Elisabet er förändring i mål. Älskar musik, kopplar av med vänner och hantverk och njuter av min familj.
A Happy Co-founder
Håkan Kjellman
Kundnytta är den ledstjärna som genomsyrar Håkans värv i sin roll som verksamhetsutvecklare och han konstaterar att entreprenöriell anda är minst lika viktig inom offentlig sektor som i snabbväxande start-ups. Privat en resglad och språkkunnig träningsentusiast.
A Happy Co-founder
Jane Sonesson
Arkitektur och transparens är i fokus när Jane hjälper sina kunder att förstå och utveckla sina verksamheter. Hon drivs av att modernisera synen på konsultlivet, ett engagemang hon tagit med sig in i cfinder som en av våra grundare. På övrig vaken tid hänger Jane oftast i stallet med sina hästar.
A Happy Co-founder
Lena Reichl
Att få coacha människor framåt i att utvecklas är fantastiskt. Lenas drivkrafter är att skapa glädje och samverkan i våra olikheter. Hon förespråkar att vi ska generösa mot varandra. Förutom att vara ute i naturen så tillbringar Lena gärna sin fritid på den Afrikanska kontinenten.
A Happy Co-founder
Mia Lund
Efter många år som konsult har Mia hittat det perfekta stället - mellan teknik och verksamhet. Älskar Grekland och Hornstull och skulle gärna bo på båda dessa bedårande platser.
A Happy Co-founder
Mikael Torrberg
Med en stor portion passion utvecklar Micke produkter och tjänster av högsta kvalitet. Uppvuxen i Stockholm och älskar att hålla till i Skärgården med familjen.
A Happy Co-founder
Morín Saavedra
Engagerad och resultatorienterad projektledare med internationell erfarenhet. En fena på agila metoder och kreativ problemlösning. Älskar att konsulta för att kombinera uppdrag med entreprenörskap och småbarnslivet i Liljeholmskajen.
A Happy Co-founder
Peder Björklund
Mångsysslande problemlösare som med visuell arkitektur och struktur hjälper organisationer att utveckla kundnytta, kvalitet och effektivitet. Fritiden tillbringas gärna med familjen. Om tid finns över så hittar man honom flugfiskandes i strömmande vatten eller glidandes på skidor nedför branta skidbackar.
A Happy Co-founder
Peter Ewers
En av cfinders grundare med passion för att driva och växa företag. Han är övertygad om att konsultbranschen är på väg att radikalt förändras. Att få vara med och sätta den nya agendan är hans främsta drivkraft. Bor i Mälarhöjden och tackar aldrig nej till en skidresa eller en timme med ett racket i handen.
A Happy Co-founder
Rebecka Flink
Med visuell kommunikation som sitt sanna intresse ansvarar Rebecka för cfinders färg och form i alla kanaler. Bor på söder, syr kläder, älskar mat och boxas gärna på den lokala boxningsklubben.
A Happy Co-founder
Sebastian Monadjemzadeh
Sebbe går igång på fiffiga lösningar och gillar att lösa problem – och det är något som han är en riktig fena på! Han superdiggar odling av både växter och kompostering och det intresset kommer vi se mer av framåt!
A Happy Co-founder
Stefan Melander
Ingenting är roligare än att vända något hopplöst till något hoppfullt! Stefans ledarskap utgår alltid från individens förmåga att växa och få teamet att bli bättre! Älta-bo med Padel på agendan - som senaste påhitt.
A Happy Co-founder
Stefan Roos
Effektiva digitala lösningar som bidrar till ökad tillväxt och kundnöjdhet är något Stefan fokuserar på. Stort intresse för innovations- och kvalitetsledning. Bor i Älta och är en hobbymusiker som gärna spelar en runda golf då och då.
A Happy Co-founder
Åsa Thorsell Löndahl
Med krav- och testledning av IT-system som sitt specialistområde så har Åsa fokus på happy leverans! Bor i Västra skogen, bryr sig om hälsa i allmänhet och älskar intressanta samtal.
A Happy Co-founder
Föregående
Nästa
FIND EACH OTHER

Non-Paying-Member

Som Non-Paying-Member kan, du som konsult, med hjälp av eleganta AI-funktioner som Natural Language Processing och Machine Learning ladda upp ditt CV på endast några sekunder för att omedelbums efter vara sökbart.  Just nu kostar det noll kronor att regga sig och ladda upp sitt CV.  

Ladda upp ditt CV på några sekunder

Ladda upp ditt CV på några sekunder och precis lika snabbt kan du se hur vår Natural Language Processing tolkar ditt CV. Du kan redigera och putsa ditt CV i plattformen tills du är nöjd.

Bli sökbar

Konsulter blir omedelbums sökbara för kunder och säljare efter att du har laddat upp ditt CV.

GREATER TOGETHER

Paying-Member

Som Paying-Member får du, som konsult, inte bara det som Non-Paying-Member får utan du får också full tillgång till Happy Community. En uppgradering till Paying-Member kostar 1 500 kr (plus moms) per månad.

Självklart får du testa först i två veckor gratis!

Sök efter uppdrag

Konsulter kan söka själva efter lediga uppdrag.

Bli framgångsrik i din konsultroll

Häng med branschkollegor och stärk ditt nätverk, utbyt erfarenheter och vässa din kompetens med förmånliga kurserbjudanden.

Skapa samarbeten med andra konsulter och väx tillsammans

Var med på störtsköna events där du kan bredda ditt kontaktnät, ha grymt kul och skapa affärsmöjligheter!

TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK

Kunder & säljare

Hos oss hittar du som kund och säljare lediga konsulter snabbt och enkelt. Med eleganta AI-funktioner som Natural Language Processing och Machine Learning så tar det endast några sekunder att ladda upp ditt uppdrag för att direkt efter vara sökbart för lämpliga konsulter. Du kommer att hitta rätt konsult baserat på kombinerade kompetenser, roller och drivkrafter. Och har du en konsult som du vill ha en till av? Då laddar du upp CV:t så söker vår AI-motor efter konsulter för en tvillingmatch – superpopulärt och smidigt sätt att hitta konsulter när du behöver ett skräddarsytt konsult-team på plats. Just nu kostar det noll kronor för kunder och säljare att hänga i Happy Community.

Hitta lediga konsulter

Sök själv efter lediga konsulter som passar just ditt uppdrag.

Ladda upp ditt uppdrag

Ladda upp ditt uppdrag på några sekunder och precis lika snabbt kan du se hur vår Natural Language Processing tolkar ditt uppdrag. Du kan redigera och putsa ditt uppdrag i plattformen tills du är nöjd.

Hitta fler av de du gillar

Har du en konsult som du vill ha en till av? Ladda upp CV:t så söker vår AI-motor snabbt och enkelt efter konsulter för tvillingmatch.

Inte övertygad? Snacka med Sebbe & Peter!

members@cfinder.com
Sebbe: 073-776 21 29
Peter: 070-261 73 30

FÖLJ OSS & REGGA DIG FÖR VÅRT NYHETSBREV