OM CFINDER

GAME CHANGER

Om cfinder kan göra skillnad för dig så har vi lyckats

Konsultaffären håller på att förändras. Och vi vill vara med och göra skillnad. Vi tror på en fri konsultmarknad i flera branscher där kunder och konsulter möts på lika villkor. Cfinder startades för att förändra konsultbranschen till något vi själva vill vara en del av idag och imorgon. Konsultbranschen kännetecknas idag av att kund och konsult möts via mellanhänder. Mellanhänder som styr vem som offereras och ofta utan insyn i affären. De lever på en hög procentuell andel av affären, ett så kallat mellanskär. Mellanhänderna tillför ett minimalt värde för kund och konsult om de i stället kan hitta varandra direkt, öppet och på lika villkor. Det vill vi ändra på!

Vi drivs av transparens, innovation och omtanke

Cfinder är innovation! Vi skapar en digitaliserad smart AI-baserad mötesplats där kunder och konsulter möts. Våra medlemmar vet att AI-mjukvaran matchar hela deras kompetens och erfarenhet mot kundernas behov, dygnet runt utan avbrott.

Vi vet att många egenföretagare vill vara en del av ett sammanhang där goda relationer och kompetensutveckling står i fokus. De vill kunna välja aktiviteter som passar deras intressen och livssituation. Som ett resultat av vår långa branscherfarenhet har vi bland annat lärt oss att personer som träffas, har kul och samarbetar också bryr sig om varandra – och det är något som vi på cfinder värderar högt. Vi tror på en företagskultur där vi bryr oss om varandra. Varje dag. I allt vi gör. Den omtanken vill vi alltså inte bara ska kännas innanför våra väggar utan vi vill att den ska kännas i alla som vi möter längs vägen på vår resa att förändra konsultbranschen.

Cfinder och hållbarhet

Vi är ett helt digitaliserat företag och AI-motorn knyter samman konsulter med kunder oberoende av geografi. Det minskar resande, behov av lokaler och ger ett minimalt ekologiskt fotavtryck både för cfinder som bolag och för kunderna. Cfinder möjliggör att jobba där man bor.

I vår Community möts konsulter som tillsammans blir starkare både som grupp och som individer. Detta ger positiva effekter i samhället med fler hållbara företag.

Vi är transparenta vilket medför att samtliga medlemmar i vårt nätverk känner till alla detaljer i hur affärerna görs. Vår öppenhet skapar en lojalitet hos kunder och konsulter vilket borgar för ekonomisk stabilitet och hållbarhet hos oss och våra medlemmar.

Vårt erbjudande och ledord skapar förutsättningar för att anställda, kunder och konsulter är i balans, nöjda och jämställda. Vi kallar det in Sync.

TOGETHER WE CAN DO GREAT THINGS

Om cfinder - vilka är vi?

Vi är ett gäng konsulter som tillsammans har lång erfarenhet av konsultbranschen. Både med att hitta rätt konsulter för rätt uppdrag, att erbjuda relevant kompetensutveckling och inte minst störtsköna aktiviteter som främjar ditt konsultnätverk.

För att bilderna ska stanna upp så pekar du på dem med muspekaren på datorn eller fingret på mobilen.

Anders Eriksson
En av cfinders grundare som tycker om nya idéer och har svårt att låta bli att försöka förverkliga dem. Inte så förtjust i att sitta still, gillar båtar, skidåkning och sitt nyvunna intresse för hästar.
A Happy Crew Member
Annie Ekman
Som en av våra cfinder-coacher har Annie en härlig förmåga att blanda och ge så att det du vill utveckla och ta tag i får det fokus det behöver. På fritiden blir det mycket sång och hon åker gärna till alperna för pudersnö och skön lutning.
A Happy cfinder-coach
Bobbie Baars
Med lång erfarenhet, stort engagemang och djup kunskap hjälper Bobbie sina kunder att bli nöjda om och om och om igen. Privat växer hornen ut på löparbanan och i segelbåten.
A Happy Co-founder
Dario Villaman
Dario har över 20 års erfarenhet av att förmedla kompetens inom IT och har hunnit samla på sig en gedigen kunskap om konsultmarknaden. Med bland annat sju Sthlm Marathon och ett antal tuffa bergsbestigningar står fysiska utmaningar högt på hans lista.
A Happy cfinder Business Creator
David Griff
Engagerad relationsbyggare som älskar att koppla ihop en probleminnehavare med en problemlösare. Matchningen baseras på kompetens och personlighet. Driven entreprenör och säljare med över 20 år inom IT som finner ro bland veteranfordon.
A Happy cfinder Business Creator
Elisabet Grinde
Med affärsmässigt driv och tydligt ledarskap där hjärtat är med tar Elisabet er förändring i mål. Älskar musik, kopplar av med vänner och hantverk och njuter av min familj.
A Happy Co-founder
Håkan Kjellman
Kundnytta är den ledstjärna som genomsyrar Håkans värv i sin roll som verksamhetsutvecklare och han konstaterar att entreprenöriell anda är minst lika viktig inom offentlig sektor som i snabbväxande start-ups. Privat en resglad och språkkunnig träningsentusiast.
A Happy Co-founder
Jane Sonesson
Arkitektur och transparens är i fokus när Jane hjälper sina kunder att förstå och utveckla sina verksamheter. Hon drivs av att modernisera synen på konsultlivet, ett engagemang hon tagit med sig in i cfinder som en av våra grundare. På övrig vaken tid hänger Jane oftast i stallet med sina hästar.
A Happy Co-founder
Lena Reichl
Att få coacha människor framåt i att utvecklas är fantastiskt. Lenas drivkrafter är att skapa glädje och samverkan i våra olikheter. Hon förespråkar att vi ska generösa mot varandra. Förutom att vara ute i naturen så tillbringar Lena gärna sin fritid på den Afrikanska kontinenten.
A Happy Co-founder
Linda Holmgren
Linda har blivit utsedd till Sveriges enda rock'n'roll-coach och den talangen tar hon med sig i rollen som cfinder-coach. Hon brinner för att hjälpa människor att lyfta sig själva och ser det som en av de mest glimrande effekterna av coachning. Musik, helst live på ett litet spelställe, är något av det bästa hon vet.
A Happy cfinder-coach
Mattias Ewers
Cfinders fullstack-utvecklare som brinner för open source. Mattias ansvarar för våra mjukvaruplattformar och gillar att hitta de enkla lösningarna på svåra utmaningar. Mattias tar gärna en sväng på gymmet och säger inte nej till party när tillfälle ges!
A Happy Crew Member
Mia Lund
Efter många år som konsult har Mia hittat det perfekta stället - mellan teknik och verksamhet. Älskar Grekland och Hornstull och skulle gärna bo på båda dessa bedårande platser.
A Happy Co-founder
Mikael Jirhage
Med kodning som arbetsredskap lyfter Mikael blicken för att se helheten, funktionen i systemen i förhållande till kundens behov. Gillar idrott, både som utövare och åskådare, och åker gärna skidor på längden och i branta backar.
A Happy Co-founder
Mikael Torrberg
Med en stor portion passion utvecklar Micke produkter och tjänster av högsta kvalitet. Uppvuxen i Stockholm och älskar att hålla till i Skärgården med familjen.
A Happy Co-founder
Morín Saavedra
Engagerad och resultatorienterad projektledare med internationell erfarenhet. En fena på agila metoder och kreativ problemlösning. Älskar att konsulta för att kombinera uppdrag med entreprenörskap och småbarnslivet i Liljeholmskajen.
A Happy Co-founder
Peder Björklund
Mångsysslande problemlösare som med visuell arkitektur och struktur hjälper organisationer att utveckla kundnytta, kvalitet och effektivitet. Fritiden tillbringas gärna med familjen. Om tid finns över så hittar man honom flugfiskandes i strömmande vatten eller glidandes på skidor nedför branta skidbackar.
A Happy Co-founder
Peter Ewers
En av cfinders grundare med passion för att driva och växa företag. Han är övertygad om att konsultbranschen är på väg att radikalt förändras. Att få vara med och sätta den nya agendan är hans främsta drivkraft. Bor i Mälarhöjden och tackar aldrig nej till en skidresa eller en timme med ett racket i handen.
A Happy Crew Member
Rebecka Flink
Med visuell kommunikation som sitt sanna intresse ansvarar Rebecka för cfinders färg och form i alla kanaler. Bor på söder, syr kläder, älskar mat och boxas gärna på den lokala boxningsklubben.
A Happy Crew Member
Sebastian Monadjemzadeh
Sebbe går igång på fiffiga lösningar och gillar att lösa problem – och det är något som han är en riktig fena på! Han superdiggar odling av både växter och kompostering och det intresset kommer vi se mer av framåt!
A Happy Crew Member
Stefan Melander
Ingenting är roligare än att vända något hopplöst till något hoppfullt! Stefans ledarskap utgår alltid från individens förmåga att växa och få teamet att bli bättre! Älta-bo med Padel på agendan - som senaste påhitt.
A Happy Crew Member
Stefan Roos
Effektiva digitala lösningar som bidrar till ökad tillväxt och kundnöjdhet är något Stefan fokuserar på. Stort intresse för innovations- och kvalitetsledning. Bor i Älta och är en hobbymusiker som gärna spelar en runda golf då och då.
A Happy Co-founder
Åsa Thorsell Löndahl
Med krav- och testledning av IT-system som sitt specialistområde så har Åsa fokus på happy leverans! Bor i Västra skogen, bryr sig om hälsa i allmänhet och älskar intressanta samtal.
A Happy Co-founder
Föregående
Nästa

Inte övertygad? Mejla oss eller snacka med Peter!

sales@cfinder.com
Peter: 070-261 73 30

FÖLJ OSS & REGGA DIG FÖR VÅRT NYHETSBREV
medlemskap priser