OM CFINDER

FREE LIKE A BIRD

Vi drivs av att alla har friheten att bestämma själva

Konsultaffären håller på att förändras. Och vi vill vara med och göra skillnad. Vi har under de senaste åren sett en tydlig trend att fler konsulter blir egenföretagare. Drivkraften är friheten att själva bestämma över sin tid, uppdrag och ekonomi. Kunderna vill snabbt och enkelt hitta rätt konsult och team som passar just deras behov. Antalet fristående och specialiserade säljare blir fler. Genom deras kunskap kring kundens affär och behov kan de erbjuda både konsulten och kunden en kvalitativ leverans.

Vi vet att många egenföretagare vill vara en del av ett sammanhang där goda relationer och kompetensutveckling står i fokus. De vill kunna välja aktiviteter som passar deras intressen och livssituation. Vi har lärt oss att personer som träffas, har kul och samarbetar också bryr sig om varandra. Cfinder sätter en ny standard för att göra affärer och mötas, både digitalt och i de personliga mötena. Med cfinders Happy Community och Competence Finder skapar vi en plats där två eller flera människor eller aktiviteter matchar varandra. Här sköter du hela affären digitalt och kan hänga med andra branschkollegor. Helt på dina villkor.

FIND EACH OTHER

Competence Finder

Competence Finder matchar lediga konsulter med lediga uppdrag. Som kund lägger du snabbt och enkelt in ditt behov och Competence Finder ger dig förslag på lediga konsulter som passar för uppdraget. Du kan också söka själv efter konsulter eller team. Som konsult kommer din profil att matchas med rätt uppdrag. Självklart kan du se alla lediga uppdrag i realtid. Att registrera sig i vår Competence Finder är gratis.

Lediga konsulter

Ett problem behöver lösas, lösningen finns här! Sök direkt bland kompetenta konsulter i Competence Finder och ta en direktkontakt. Träffas här och skapa magi!

Lediga uppdrag

Sugen på något att göra? Här kan du enkelt se vilka uppdrag som finns tillgängliga och ta direktkontakt med kunden. Inga oklarheter i flera led, inga konstigheter.

Teams

Vi på cfinder tror på friheten att få välja, oavsett om det rör sig om uppdrag, kund eller vilka man vill arbeta med. Är ni ett gäng som gillar att arbeta ihop, registrera er som team!

GREATER TOGETHER

Happy Community

Happy Community kan du hänga med dina branschkollegor och vara med på allt från kompetensutveckling till sköna events och aktiviteter. Du blir inbjuden till det som är relevant för dig. När du registrerar dig i Happy Community kan du nämligen meddela vilka personliga intressen du har och vilka ämnen du vill följa. Du behöver registrera en profil i Competence Finder för att kunna bli medlem i Happy Community.

Gemenskap

Upplev glädjen att vara del av något större än dig själv. Här får du vara med i en gemenskap och kan nätverka med sköna branschkollegor.

Kompetensutveckling

Utforska glädjen med att vässa dina skills och bli bättre. Du får erbjudanden på relevanta kurser och seminarier som passar din kompetensutveckling.

Events & aktiviteter

Du får inbjudningar till aktiviteter som utvecklar de personliga intressen som du lagt in i din profil.

Inte övertygad? Snacka med Sebbe & Peter!

members@cfinder.com
Sebbe: 073-776 21 29
Peter: 070-261 73 30

POPPA IN OCH FÖLJ OSS