VANLIGA FRÅGOR

Här får du svar på vanliga frågor om våra medlemskap

Om du precis har startat eget konsultföretag eller om du redan arbetar som konsult så är ofta ett nätverk avgörande för din framtid som frilansare. Om du söker efter ett konsultnätverk där du kan hitta uppdrag, branschkollegor, kompetensutveckling och roliga nätverkande aktiviteter så är cfinders Community något för dig. Här kan du läsa om vanliga frågor som har dykt upp om våra medlemskap. Får du inte svar på din fråga här så mejla gärna hello@cfinder.com.

Du kan välja mellan tre medlemskap Gold, Base och Free. Det finns en hel del som skiljer dem åt men de tre starkaste fördelarna, med Gold och Base, som våra medlemmar har nämnt är: den låga avgiften för ett nytt uppdrag, möjlighet att få kickback vid tips av affärsmöjligheter och de riktiga förmånliga rabatterna på våra erbjudanden och aktiviteter. Som betalande medlem kan du alltså både spara och tjäna pengar – summerat så hittar du vårt guldmedlemskap som en klar vinnare. Kika i vår tabell Cut the Crap om du vill se precis allt som skiljer medlemskapen åt.

Du kan välja att betala med faktura eller kort. När du betalar med faktura så tillämpar vi 30 dagar betalningsvillkor men ditt nya medlemskap börjar direkt när du uppgraderar ditt medlemskap.

Du säger upp ditt medlemskap genom att byta till Membership Free. Så snart ditt nuvarande medlemskap gått ut så har du Membership Free. Vill du lämna cfinder helt så mejlar du till hello@cfinder.com så hjälper vi dig vidare.

Om du uppgraderar ditt medlemskap så genomförs bytet direkt. Om du nedgraderar så gäller ditt nya medlemskap så snart ditt nuvarande löpt ut. På detta sätt så får du ut så mycket som möjligt av ditt medlemskap. Läs mer om det finstilta för vad som gäller vid byte av medlemskap i våra köpvillkor.

Vi har inga uppsägningstider och inga återbetalningar sker som regel. Men om en upp- eller nedgradering innebär att du har dubbla betalmedlemskap över en tid så kan du ansöka om kompensation. Läs mer om vad som gäller i våra köpvillkor.

medlemskap priser