VANLIGA FRÅGOR

Här får du svar på vanliga frågor om våra medlemskap

Om du precis har startat eget konsultföretag eller om du redan arbetar som konsult så är ofta ett nätverk avgörande för din framtid som frilansare. Om du söker efter ett konsultnätverk där du kan hitta uppdrag, branschkollegor, kompetensutveckling och roliga nätverkande aktiviteter så är cfinders Community något för dig. Här kan du läsa om vanliga frågor som har dykt upp om våra medlemskap. Får du inte svar på din fråga här så mejla gärna hello@cfinder.com.

Du kan välja mellan två medlemskap Gold och Free. Det finns en hel del som skiljer dem åt men de tre starkaste fördelarna, med Gold, som våra medlemmar har nämnt är: säljhjälpen, referenstagningen och de riktiga förmånliga rabatterna på våra erbjudanden och kompetenshöjande aktiviteterna.  Summerat så hittar du vårt guldmedlemskap som en klar vinnare. Kika i vår tabell Cut the Crap om du vill se precis allt som skiljer medlemskapen åt.

I dagsläget så erbjuder vi endast fakturabetalning. Du kan välja mellan att betala månadsvis, halvårsvis och årsvis.

Om du vill avsluta ditt guldmedlemskap så gör du det enklast under My Memberships som du hittar som val när du klickar på pilen bredvid din profilbild uppe i högra hörnet. Vill du hellre prata med oss personligen så är du varmt välkommen att kontakta Stefan på stefan.melander@cfinder.com eller 070-265 89 71. 

Vi har inga uppsägningstider och inga återbetalningar sker.  Guldmedlemskapet förnyas automatiskt tills du säger upp det och Membership Free löper på tills vidare. Läs mer om vad som gäller i våra köpvillkor.

Nästa frukost

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Välkommen den 5 oktober 07.45-08.45

hitta uppdrag